Méregtelenítsünk vagy sem?

Nagyon megoszlik a vélemény arról, hogy most akkor kell -e méregteleníteni a szervezetünket vagy sem! Én azt gondolom, hogy főleg télen sokkal többet eszünk, mint kéne, sokkal több olyan felesleges ételt, italt viszünk be a szervezetbe amivel már terheljük akár a bélrendszert, akár a májat vagy az epét, vagy a vesét. Mindenki saját maga eldöntheti, hogy ő akarja -e megtámogatni a szerveit egy kis tehermentesítéssel vagy sem! Persze, sokkal könnyebb azt mondani, hogy marad minden a régiben, én ugyan nem mondok le semmiről és nem iszogatok, vagy teszek semmit azért, hogy jobb legyen a testemnek! És nyavalygunk tovább, és járunk orvostól orvosig, mert könnyebb áttolni a felelősséget másra, hogy majd ő meg mondja a tutit, ad egy gyógyszert aztán elmúlik a probléma. Pedig saját magunkért tennénk, nem másért a változást!
Rátaláltam egy Ayurvédikus termékcsaládra EVEREST AYURVEDA a neve. Vannak teakeverékek, elixírek, dzsemmek formájában, pl: női vitalitás elixír- ami egyensúlyozza a hormonrendszert, jótékonyan hat az emésztésre, támogatja a húgyrendszert, stb.. Amit szerintem egy tavaszi méregtelenítésnél érdemes elkezdeni, az a máj, epe és bélrendszer tisztítása. Első körben a máj, epe tisztítását a KALAMEGHA teával kéne megkezdeni napi 2 csészével, ha szükséges még egy ilyen kúrát megismételni,1 hét kihagyással- majd a bélrendszert a TRIPHALA teakeverékkel folytatni! Napi 3-4 csésze ajánlatos. Kúra szerint 1-3 hónapig lehet használni! Betegségek szerint vannak javaslatok melyiket, mire ajánlják. De mindenki azt használja amiben ő hisz! Ha a Kovaföld jött be neked akkor szedd azt, vagy ha a napi kávéról mondasz le egy kis időre, hidd el azzal is erőt merítesz magadtól, önbizalmat, és kitartást erősítesz magadban. Mert ilyenkor nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is tisztulsz, gyógyulsz!
Győrben meglehet vásárolni a Kazincy F. u. NERA üzletben. Érdemes ott is tanácsot kérni, szakértelmes hozzáértéssel állnak hozzád!
És itt egy web oldal ahol tájékozódhatsz ezekről a teákról, készítményekről!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tisztítás, méregtelenítés Perui Kovafölddel

A mesék szimbolikus jelentései

Árak és bérlet akciók!