Fogadjátok szeretettel a Hawai'i lomi lomi masszázs élménybeszámolókat!

Jóga tanáromtól:

A lomi masszázs megérintette a belsőmet, nem csak fizikailag lazultam el, szabadultam fel, de szellemileg, lelkileg is feltöltött, megtisztitott. Képek úsztak be, érzetek, érzések törtek elő, melyek ott bújtak bennem és már régóta kerestem őket 🙂 nehéz leírni...ez az amit tényleg ki kell próbálni! Nagyon ajánlom!

Emese Jiha Kegytárgy Czantleitner

Az első élményem a lomi masszázzsal? Csodálatos érintések sorozata, mely szembesített testem görcseivel, blokkjaival. Megmutatta merevségeimet, lelkem fájdalmai által testemben rekedt mély sebeket. Kioldotta a blokkokat, felszabadította az energiát és segítette, hogy a testem is a gyógyulás útjára lépjen. Összekapcsolt testemmel, melyet elkezdtem szeretni, tisztelni. Segítette testem gyógyulását. Szembesített azzal, hogy míg a lélekkel és szellemmel dolgoztam teljesen elhanyagoltam testemet. Fájdalmas, ugyanakkor felszabadító és üdítő találkozás volt önmagammal. Természetesen mindez Tündi segítségével, ki mély alázattal és tisztelettel segíti érintések sorozatával ezt a gyönyörű kapcsolódást, gyógyulást. A zene által létrejött légkörben pedig a meditatív pillanatok élmények megélést.
Mindenképpen ajánlom ezt a masszázst, mert egy kissé fájdalmas, de csodálatosan szép találkozás önmagunkkal, testünkkel, aki most ebbe a térbe, ebbe az időbe jött tapasztalni, gyógyulni és emelkedni. Ő lelkünk hordozója és nem mindegy milyen állapotban van. Bánjuk ezért tisztelettel és szeretettel vele, s ehhez nagy segítséget nyújt a Tündi által végzett lomi masszázs.
Erika Turi

Èn is szeretnèm megosztani Veletek az első lomi-lomi masszázsos èlmènyemet: Tündinèl már szinte minden fajta masszázst kipróbáltam, a Lomi-lomi nagyon más volt mint a többi. Az elejèn mindent elmondott amit tudni èrdemes róla, s azt hogy közben nem beszèlünk ès a legfontosabbat: engedjem el az elvárásaimat. Magamra hagyott egyedül, mìg levetkőztem, ès azt hiszem egy kis időt is adott mìg ráhangolódtam. S ez a kis egyedül töltött idő....nekem már itt "kezdődött" .... Ahogy levetettem a ruháimat azt èreztem erősen, ahogy láttam a ruháimat a szèkben, hogy most kibújtam a szerepeimből. Levetettem azt aki vagyok: az anyát, a lányát, a felesèget, a szeretőt, a barátnőt, .....mindent. Ès èreztem, most megpihenhetek, kicsit "hazamehetek" . Es èn nem voltam. S mikor Tundi elkezdte masszázst, ott fekudt a testem, otthagytam neki, mert tudtam, hogy addig rábìzhatom. Jó kezekben lesz. Kèpek ès gondondolatok jöttek. A múltamból, ès emlèkeztettek arra, Aki Vagyok, es megerősìtettek abban, hogy higgyem vègre el. "Mièrt nem látod???" ....s megmutatták. Ezzel erősìtettèk az önbizalmam, ès az önmagamba vetett hitem, itt ebben az èletemben. Azt hogy vállaljam fel az Aki vagyok. Ès azt Tudjam. Ès soha ne felejtsd el. Az arany, mi t szimbólum többször megjelent. Ez egy utazás volt.....már a karomat masszìrozta, amikor elkezdtem èrezni a tenger hullámzását. Önátadás. A hullámolnak. Az èlet áramlatának. S a testem csak hullámzott szabadon. Ritka pillanat az èletemben, mikor a testemben a vègtelensèget tapasztalhattam meg . Mikorca fejemhez èrt nem èreztem a kezèt, egyáltalán. Mintha a fejemet is vmi hullámokba mozgatná. Egy nagyon szeretetteljes ès intim kènyeztetès a testnek. A lèleknek tanìtás. Magamról. A lelkem kullogott, mikor vissza kellett jönni. Mert úúúgy maradt volna mèg. Aztan megint magamra maradtam . Felöltöztem . Rituális volt. Vusszavettem a szerepeim, visszavettem a keresztjeim, a vállalt feladataim, s visszalèptem a szìnpadra, miután megköszöntem a lelki-testi- szellemi feltöltődèst.
Hát köszönöm mègegyszeris Tündikèm!!
Krisztina Horvath

Mikor 30 eves lesz az ember gondolhatja ugy, hogy o mar oreg, hiszen csak kettot pislantott es, hogy elment felette az ido. Gondolhatja ugy, hogy ez utan jon meg csak a java, az igazi felnottkor, a valodi nagybetus Elet! Majus 9.-en lettem 30 eves.
Elotte par nappal leultem magammal es hosszasan elgondolkoztam az eddigi le/megElt Eletutamon, hogy vajon mindig kihoztam magambol a maximumot? Tenyleg ''ennyi idosen'' jo iranyba tartok, jo ez az ut amin vagyok?...mielott tulgondoltam volna a ''koromat'' megalljt parancsoltam a belso fecsegomnek es elhataroztam, hogy meg jobban, meg intenzivebben fogok magamra figyelni, fogom magam fejleszteni es ez a 30-as szam nekem egy vizvalaszto lett ♡ 8.-an Lelekhangon vettem reszt... 10.-en pedig Lomi Lomi masszazson ♡
Nagyon szeretem a masszazsok minden fajtajat, viszont Lomi masszazson meg soha nem jartam. Hallottam mar rola, hogy fantaszikus energiaval bir ♡ tobb kedves ismerosom is foglalkozik vele, am Tunci tiszta lenye mellett dontottem ♡
Aki egy jo, kemeny gyurmazos masszazsra vagyik neki nem ajanlom, viszont ha egy kellemes, testet, lelket frissito, tisztito, csodalatos energiakkal atitatott Enidore vagyik, szivbol ajanlom ♡ Mindamellett, hogy felfrissultem, egy melyen megbuvo emleket is felhozott, mely tudtom nelkul is hatassal volt az Eletemre s ezaltal szembe tudtam vele nezni... Ez nem csak egy masszazs, hanem testi, lelki felfrissules ♡ Utana ajanlatos egy jo nagyot szundizni'' 😉
Namaste 🙏
Villányi Bognár Ágnes

Lomi masszázsról – Mit adott ez az élmény?
Mit adott? Szembesített!
Kivel is? Önmagammal (hát persze)
Foglalkoztat egy ideje, hogy problémáim, amikkel úgy érzem nem haladok előre, talán más síkon is megmutatják magukat, mint a fejemben. Vannak életterületek, ahol tudom, hogy baj van, vagy legalábbis nem megy olyan jól mint szeretném. A lomi megmutatta azt hiszem. Részben, hogy ne előre „kigondolt” problémát akarjak megoldani (no persze azonnal).
Megmutatta, amit már a lelkem mélyén tudtam, csak más az „eszemmel” tudni és más az érzések által megtapasztalni, amik a masszázs alatt keletkeztek és bizony elgondolkodtattak néhány napig. Most igyekszem! Igyekszem tenni magamért, hogy a változás, amit szeretnék ne csak gondolat, és vágy maradjon, hanem be is következzen.
Köszönet mindenért Tündi!
B. Éva

Nos ,a Lomi lomi masszázs számomra feszültség,stresszoldó volt,és emellett egy bizalmi kapcsolat. Bizalmi kapcsolat Veled és magammal is. Saját gátjaim, védekező mechanizmusom megmutatkozása volt,amikor teljesen el kellett engednem magam,és rá kellett bíznom magam egy másik emberre. 🙂
Amikor ez el tudott indulni, és túl léptem magamon, akkor a lelkem nagyon elkezdett dolgozni,és töltődni,és kiadni magából negatív dolgokat,és talán egy öngyógyítás is el tudott indulni vele.
Nekem egy nagy tükör volt,ami megmutatta,hogy csak dolgozom, küzdők célokért a mindennapokban,hajtok ezerrel, csak pont egy valakivel nem foglalkozom igazán, önmagammal.
Kifele megpróbálok megfelelni mindenkinek, akár munka, akár magánéletről van szó, csak magamat tolom emellett mindig a háttérbe.
Nem akartam elfogadni sokáig, hogy csak úgy tudok igazán teljes életet élni, ha néha megállok,és magamat helyezem előtérbe,és szeretem, ,megbecsülöm magam,és táplálom a lelkem.
Azt hiszem,hogy az áldott állapot is - e miatt várat részben magára,mert tiszta szívemből szeretném, de ahhoz le kell döntenem a falaimat,és ki kell tudnom tárni teljesen a szívemet és a lelkemet. Ezen van még mit dolgozni 🙂
Nyeltem, raktároztam magamban a dolgokat,és saját magam akadályozója lettem. Na ennek a felismerésében is segített a masszázs,és emellett,iszonyú jó érzés a testemnek 🙂,és mindezt varázslatos zene mellett kapom egy olyan embertől,aki megtisztel azzal, hogy tényleg csak rám figyel,és elfogad olyannak amilyen vagyok és ahol éppen tartok magamban. Ez nagy dolog a szemeben! Köszönöm 🙂
M. Andrea

Tündi, a lomi masszázs elindított saját magam középpontja felé. Bizonyosságot és hátszelet adott, hogy magamra találhassak. Nagyon el kellett merülni benne, de így, amikor a felszínre bukok majd, úgy képzelem sokkal tisztább lesz a kép. Csodás élmény volt, hálás vagyok érte! 🙂
N.Sz. Ágnes

A Hawai'i lomi lomi masszázst próbáltam. Teljes kikapcsolódást jelent számomra Tünde kezei alatt lenni, az élmény megfizethetetlen. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne a sűrű, rohanós napjainkban ellazulni, pozitív energiával feltöltődni! Köszönöm kedves Orosz Tünde !
S. Szilvia Sipos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tisztítás, méregtelenítés Perui Kovafölddel

A mesék szimbolikus jelentései

Árak és bérlet akciók!