Élménybeszámolók a szeretetmasszázsról!

             


Első szeretet masszázsom számomra eddig egy soha meg nem élt, új élmény volt. Isteni szeretetet és elfogadást éreztem, nem volt bennem szégyen érzet sem külső sem belső tulajdonságaim miatt. Azt éreztem hogy elvagyok fogadva úgy ahogy vagyok és szerethető vagyok.Olyan érzés, élmény hasított belem a gyerekkoromból, amit akkor nem élhettem át, de nagyon vágytam rá.....és most kaptam ezt az isteni szeretetélményt, ami áthatott teljesen.Katartikus élmény volt a lelkemben, láttam azt a szeretetre szomjazó gyereket magamban, aki most 33 évesen kap valami olyat amire mindig is vágyott.Hálával teltem meg hogy ezt megtapasztalhattam a szeretetmasszázson keresztül.Az új élmények integrálódtak a lelkembe, és mikor hazamentem, a párom ezt megérezte bennem, és valami csodalatos intuíció által nagyon gyengéden és szeretetteljesen kezdett el simogatni. Mintha a bennem lévő élményeket tovább folytatta volna, minden mozdulatával érezte a vágyaimat.
Hálásan köszönöm. 

Kriszti

Hason feküdtem. Váltakozott a finom, lágy és a kicsit erősebb, de a fájdalom küszöbömet el nem érő mozdulatok. A finom mozgások során éreztem, amint a bőröm mentén húzogatod, terelgeted az energiákat. Felettébb kellemesen. Többen masszíroztak már, így tudok összehasonlítani. Nagyon megy neked ez a fajta érintés. Van az a simogatás, ami csak a bőrt érinti. És van a másik, amikor az energetikai burkot is átmozgatja az illető. Határozottan érezhető a különbség. Szuperül átmozgattad eltunyult energetikai burkomat.
Eljött a második félidő. Háton fekvős. Ekkor két maradandó élménnyel lettem gazdagabb.Azt hiszem a jobb combomnál "operáltál", amikor éreztem, hogy össze-össze rándul főleg a jobb oldali hosszanti egyenes hasizmom. Ráadásul magával rántott egy másikat is, amit eddig soha nem éreztem, hogy lenne ilyen izmom. Egy pici izmot, ami a csípő csontra tapad, kb a combcsont irányában. Egyáltalán nem fájt. Csupán elgondolkoztató, hogy ha teljesen laza vagyok, nyugodt, relaxált; akkor mégis minek köszönhető, hogy egy kellemes és lágy érintés (ráadásul nem is nyomás) hatására meg-megfeszülnek bizonyos izmaim. Lehet valami blokkom „tünete”. A másik a ringatás. Nem lőném le a lényeget. De mégis csak kellene írni róla. Olyan egyszerű mozgás, de még senki sem végezte rajtam, pedig tényleg sokféle masszázst tapasztaltam már meg. És olyan jól eltaláltad a ritmusát is, hogy … Szóval nagyon tuti.
Masszázs után még egy picit maradtam elterülve, végiggondolva, tudatosítva az átéléseket.Ezúton is köszönöm a masszázst!

Gyuri

Szeretetmasszázskor az érzelmi blokkjaim feloldódnak, erősödik a szeretetérzésem, a bizalom érzetem is javul, stresszoldó, jó a közérzetem és teljesen felfrissülök.

Szilárd

 Anya teljesen odavolt, mosolyogva jött haza, erre mostanában nem volt példa. Köszönet érte!

Fanni

Nagyon jó hatással volt a páromra! Rengeteg érzelem tört fel benne. Mondta még menni akar hozzád. Nagyon köszönöm!Enikő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tisztítás, méregtelenítés Perui Kovafölddel

A mesék szimbolikus jelentései

Árak és bérlet akciók!