Tisztítás, méregtelenítés Perui Kovafölddel

Étkezési minőségű kovaföld    


Az étkezési minőségű kovaföld egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, természetes szagtalan por, amely valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk. Ez a kovaföld a világszinten is a legtisztább minőséget biztosító Peruban, egy ősi, több ezer éves, mikro-fosszilis ,üledékes, kiszáradt rétegből kerül kibányászásra, ezért az egyik legtisztább, ami rendelkezésre áll. Nem kémiai, hanem fizikai/mechanikai módon működik, így nincs kémiai toxicitása. Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, ezen kívül megtalálható benne 15 féle természetes ásványi anyag, többek között: magnézium, kalcium, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. A kovaföld 85%-ban szilíciumot tartalmaz...

Teljes méregtelenítés és tisztítás:

A kovaföld immunrendszerre gyakorolt hatása, a kórokozókra gyakorolt hatása és méregtelenítő hatékonysága páratlan és lenyűgöző! Ritka a piacon az olyan termék, amely felveszi a versenyt a kovaföld tisztító és méregtelenítő hatásával szemben. Nincs az a kórokozó vagy a szervezetbe nem odaillő anyag, organizmus, amely megmaradna a kovaföld jelenlétében. Nincs az a terület, amelyet ne tisztítana meg. Kitisztítja a beleket, a nyirokkeringést, az ereket, a bőrt, minden egyes sejtünket. Gyorsan és erősen méregtelenít a vírusokon, gombákon, parazitákon, baktériumokon át a férgekig, - sejtszintig és mindenhol tisztít, a lerakódott vegyi anyagokon át a nehéz fémekig. Mivel elpusztítja a kórokozókat erős gyulladásgátló is, és leküzdi a fertőzéseket.

Kétféleképpen is működik

A nyirokrendszerben: A szilícium hatására növekszik a nyiroksejtek száma, és fokozódik a fagocitózis: a nagy falósejtek és fehérvérsejtek a kórokozókat bekebelezik - fagocitálják- és ezzel a kórokozók döntő többségének a pusztulását okozzák.

A bélrendszerben: 1gramm szilícium felülete 300 négyzetméternyi gyulladásos folyadékot, gázt, toxint képes felszívni, és kipucolni a szervezetből, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti. A kovaföld (7000x-es nagyítás) egyetlen darabja úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal. 

Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a mindig pozitív töltésű baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket, és a férgeket is. Ezek csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Minden „szemét” eltávolításra kerül és az immunrendszer újra működőképes lesz.A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztül utazván a vékony és vastagbélen, ’ledörzsöli’ a falakat, így a bélfal megtisztul az évek alatt lerakodott káros nyáktól is. Ennek három jelentős következménye van:

-normalizálódik az emésztés és az anyagcsere;
-A tiszta egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket;
- A tápanyagok -így az antioxidánsok is, teljes mértékben felszívódnak és a szervezet ellenálló képessége gyorsan és jelentős mértékben növekszik.

A szervezet teljes regenerációja:

A szervezet szinte összes funkcióját javítja, - mivel az összes sejtünk anyagcseréjét optimalizálja azáltal hogy újjáépíti a sejtmembránt, és rendbe rakja a szöveteket, a csontoktól, az ereken át, a kötőszövetig, a szív- és érrendszertől kezdve az idegrendszerig. Szervezetünkben egy olyan sejt sem található, amelyre ne lenne pozitív hatással a kovaföld. 

Tápanyagok teljes felszívódása, antioxidáns védelem

Mivel a beleket teljes mértékben megtisztítja az évek során lerakodott nyáktól, parazitáktól, férgektől és minden kórokozótól, békén hagyva a normális bélflórát, az immunrendszer megerősödik és nincs az az értékes tápanyag amely ne szívódna fel teljes mértékben. A tápanyagokban lévő antioxidánsok felszívódnak, s a kovaföld megsokszorozva ezek hatását, harcol a  rák, a fertőzések, és a korai öregedés ellen.

Energetizáló hatás:

A tápanyagok 100%-os felszívódásával, rendbe rakja az emésztést, növeli a vitalitást, magas energiaszintet állít elő, növeli a fizikai és szellemi teljesítményt, megszünteti az álmatlanságot.

Gyors és látványos külső változások, fogyás

Jelentős mértékben javítva az inak, ízületek, csontok és egyéb kötőszövetek állományát, elkerülhetőek vagy megszüntethetőek a reumatikus problémák, egyéb mozgásszervi problémák, a bőr, fogak, körmök és haj szerkezete jelentős mértékben javul, erősödik, ezáltal gyors és látványos a külső változás. A bőr kitisztul, rugalmas lesz, a haj megerősödik, fényessé csillogóvá válik. Mivel gyorsan és kíméletlenül oldja a rossz zsírokat, még a narancsbőr is eltűnik, s egy idő után beindul a fogyás is. Az Egyesült Államokban volt olyan terméktapasztalat is, amely 32 kg-os fogyásról számol be. Nincs olyan ember, akinél 1-2 hónap alatt ne látszódna látványosan a kovaföld fogyasztása. 

Kinő a haj, lecsökken a koleszterin-szint, gyorsabban gyógyulnak a hegek és törések, elmúlnak a bőrproblémák, normalizálódik az emésztés, megszűnik a hátfájás, javul a fizikai és szellemi teljesítmény, elmúlik a fülzúgás, és még sorolhatnánk, attól függően kinek milyen problémája van.

A kovaföld fogyasztása és adagolása


Az ember napi szilícium igénye 20-30 miligramm lenne. A napi táplálkozással ehhez nagyon nehezen juthatnánk hozzá, ha nem állna rendelkezésre a kovaföld. Ez köszönhető, a gyenge tápanyag értékű élelmiszereknek, a talaj tápanyagtartalmának kimerülésének, a légyszennyezésnek és a vegyi anyagoknak, amelyek a szervezetünkbe kerülnek. A kovaföld nemcsak az elengedhetetlen sziliícium mennyiéget pótolja, de kitakarítja a teles szervezetet is ezen káros, rákkeltő, egészségkárosító anyagoktól is.

A kovaföld alkotórészei nem halmozódnak fel a szervezetben, mert vízben oldódóak és ezáltal könnyen felszívódnak a bélfalon. Viszont gyorsan kiürülnek, ezért fontos a kovaföld napi fogyasztása. Ha többet viszünk be a szervezetbe, mint kellene, nem okoz problémát, kiürül a szervezetből a veséken és a beleken keresztül. Az étkezéstől távolabbi időpontban érhető el a legjobb méregtelenítő hatás, célszerű reggel éhgyomorra, vagy ha beosztott adagot iszunk az étkezés idejétől távolabbi időpontokban fogyasszuk.

A legegyszerűbb 2 dl vízben alaposan elkeverni és meginni. Ezt az egy evőkanálnyi mennyiséget megihatjuk egyszerre, de feloszthatjuk naponta három alkalomra is. Ha így teszünk, oldjuk fel 2 dl vízben a kovaföldet majd ezt adjuk hozzá a napi vízmennyiséghez.

Vannak olyanok akik ezt a mennyiséget gyümölcslével keverik el, vagy joghurtba turmixba, esetleg más élelmiszerekhez teszik, és így fogyasztják el. A kovaföldnek mivel ez a minőség igen magas, és nagyon tiszta, nincsen sem szaga, sem íze, így nem érezzük bármivel is fogyasztjuk el.

Kiválóan használható a terhesség alatt is. Legjobb egy kisebb adaggal kezdeni, 1-2 teáskanállal néhány napig vagy hétig és közben sok tiszta vizet inni, hogy segítse a méreganyagok kiürülését. Egyéni érzés szerint az adag lassan növelhető. Ez segít megelőzni a nagyobb kanál esetében lévő hirtelen méregtelenítést. Mivel a kovaföld eltávolítja a férgeket és parazitákat, ezért jobb lesz a tápanyag felszívódás és a születendő magzatnak is több jut belőle, mely jobb erőt és egészséget jelent.


Ám addig, a problémás területek gyógyulása közben, az adott területen fájdalom jelentkezik. Ez egy jelzés felénk, hogy a terület gyógyul, és a termék valóban működik. Ez azonban átmeneti, pár nap alatt ez megszűnik.
Tanácsok!

1. A szilícium erősen köti a vizet, ezért a sok tiszta víz fogyasztása rendkívül fontos. Ráadásul megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén, szilícium bevitelkor gyorsabban távoznak a méreganyagok is a szervezetünkből.

2. A szilícium felszívódását segíti a C-vitamin és a kalcium. A zabkorpában mindkét anyag nagy mennyiségben jelen van, ezért tanácsos fogyasztani.

3.Használjunk üveg- és porcelánedényeket a műanyag helyett, s ha mód van rá, kerüljük a mikrohullámú sütő használatát, amelynek erős sugárzása élettelenné teszi az ételt.


Figyelmeztetés!

Az összes utalás ezen az oldalon az étkezési minőségű kovaföldre értendő.

Soha ne használjon medenceszűrő tisztaságú kovaföldet emberi és állati felhasználásra!

HASZNÁLJON KIZÁRÓLAG ÉTKEZÉSI MINŐSÉGŰ KOVAFÖLDET
Általános és biztonsági tájékoztató

A kovaföldet bányászók nem jelentették, hogy probléma lenne nekik a por belélegzése, de mint minden pornak, ennek is kerülni kell a folyamatos belégzését. Akik asztmásak vagy más tüdőbetegségük van, azok viseljenek védőmaszkot a használatakor.

A szembe kerülésével vigyázni kell, mert szárítja a szemet.

Néhány ember gyógyító válságot tapasztalt a fogyasztás kezdeténél. Ez azt jelenti, hogy a problémás területeken fájdalom jelentkezhet, esetleg a meglévő tünetek felerőrödhetnek. Örüljünk ennek, ez telesen normális minden hatásos termék esetében, azt jelenti hogy a károsodott terület regenerálódni kezdett. Ha fájdalmat tapasztalunk, ez esetben csökkenteni kell az adagokat, és később a tünetek csökkenésével ismét növelhető.

A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást, túl sok használatával sem!


Figyelem:

A kovaföld nem helyettesíti az orvos, gyógyszerész vagy más engedéllyel rendlkező szakember utasítását. Nem helyettesíthető vele a betegségek diagnosztizálása, kezelése, vagy gyógyítása. Terhesség vagy szoptatás esetén a kovaföld fogyastása előtt orvosi konzultáció szükséges!

Megjegyzések

  1. Cukorbeteg vagyok, és pajzsmirigy alultengésem van, valamint cisztám és göbök. Most léptem a negyedik hétbe, de még semmit sem tapasztaltam. Talán türelmetlen vagyok?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A mesék szimbolikus jelentései

Árak és bérlet akciók!